Welkom in onze winkel...Meteen winkelen

Hou onze UITVERKOOP in de gaten voor mooie acties

De motor van een ventilatie box laten repareren, hoe werkt dat?

Maakt uw ventilatiemotor ook zoveel lawaai dit kunnen wij voor u oplossen. “Hoe werkt dat”?

De betaling is als volgt u betaald €60,- revisiekosten + retour verzendkosten €7,26 = €67,26 (Bij een WTW motor is het €85,-)

Het opsturen van de motor naar ons dient u zelf te regelen en te betalen

Als u de betaling heeft gedaan inclusief retour verzendkosten dan kunt u de motor(plaat) opsturen. U krijgt bij ons na betaling de informatie waar u deze heen kunt sturen. Na reparatie sturen wij u de motor weer retour dit zal ongeveer 1 a 2 werkdagen in beslag nemen. U dient de complete motorplaat op te sturen inclusief motor, print, topdeksel en netsnoer. Bij een WTW mag u alleen de motor versturen. Vergeet niet uw ordernummer en email adres in de doos te stoppen zodat wij weten van wie de ventilatie box is.

U hoeft dus niet die hele ventilatie box op te sturen alleen de motorplaat is genoeg deze klikt u zo uit het huis.

U dient zelf uw motorplaat degelijk te verpakken (risico van verzending is voor uzelf)

Kunnen wij de ventilatie box niet repareren of worden de kosten te hoog dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Het nakijken is kosteloos dus geen extra onderzoekskosten.

 

TIPS VOOR VERPAKKEN

Bij het versturen van pakketten wordt er vaak ruw omgegaan met de post. Daarom is het belangrijk om alles goed te verpakken.

Zorg ervoor dat de motorplaat stevig en stabiel verpakt is, zodat deze niet kan bewegen in de doos. Het schoepenrad is gebalanceerd en erg kwetsbaar, dus het is essentieel om extra voorzichtig te zijn.

Gebruik een stevige doos en vul deze eventueel met handdoeken, bubbelfolie, kussens of andere materialen om alles goed te beschermen.