Menu
Winkelwagen

Ventilatiebox reparatie

Let op!!! wij gaan 2 weken met vakantie van vrijdag 29 september t/m vrijdag 13 oktober. Houd hier rekening mee met bestellen van revisies en het opsturen hiervan. Bestellingen en revisies worden na 13 oktober weer in behandeling genomen en in die week verwerkt.

Reparatie revisie van uw ventilatiemotor DUCO lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Duco Model: rep-duco
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat DUCO lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en stofdicht zijn zodat het s..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor Fläkt lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Fläkt Model: rep-flakt
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat FLAKT lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en stofdicht zijn zodat het ..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor ITHO CVE ECO lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Itho daalderop Model: rep-itho-eco
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat ITHO CVE ECO lagers vervangenType voorbeelden;CVD 473 en CVE ECO motor R1G185-AC13-11 CVE Ecofan 2 of CVE Ecofan motor Torin-Sifan Itho CVE166 motor RB2C-190/060 Itho CVE ECO S Itho CVE ECO RFT Begint uw woonhuis ventilatie..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Buva Boxstream lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Buva Model: rep-buva
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Buva Boxstream lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en stofdicht zijn z..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Buva Qstream Vital Air SmartStream lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Buva Model: rep-buva-q
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Buva Qstream, Vital Air, SmartStream lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestend..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat STORK CMFE CMF lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Stork Model: rep-stork-cmfe
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat CMFE CMF lagers vervangenType voorbeelden;Stork CMFe Stork CMF Stork CME Stork CMA Begint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller ..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Stork CML Bergschenhoek WV lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Stork Model: rep-stork-cml-wv
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Stork CML Bergschenhoek WV-17 lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en s..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Stork CMLe lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Stork Model: rep-stork-cml
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Stork CML(E) lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en stofdicht zijn zod..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor ORCON lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Orcon Model: rep-orcon
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat ORCON lagers vervangenVerschillende types zijn mogelijk bijvoorbeeld;Orcon MVS-8/14TP motor R2E146-AW07-05 Orcon MVS-15RHB motor R3G190-RC05-20 Orcon MVS-15  motor R3G190-RC05-20 Orcon MVS-10  motor R3G140-AY11-15 Orcon MVS-8/..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor R-vent Zehnder Comfofan lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Zehnder Model: rep-zehnder-comfo
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat R-vent, Zehnder Comfofan (S) lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en st..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor RUCON lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Rucon Model: rep-rucon
Reparatie revisie van uw RUCON ventilatiemotor motorplaat lagers vervangenType;Rucon MVS-7/14P motor  R2E140 Rucon MVS-7P motor R4E160-AA02-11 Begint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in d..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor VASCO lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Vasco Model: rep-vasco
Reparatie revisie van uw VASCO ventilatiemotor motorplaat lagers vervangenType;Vasco C400 motor R3G190-RC05-11Geen WTW motoren die staat in een ander artikelBegint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers i..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor WTW lagers vervangen
Na 14 okt weer
Merk: Universeel Model: rep-wtw
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat WTW lagers vervangenBegint uw woonhuis ventilatie(WTW) box lawaai te maken dan kunnen wij dit voor u repareren. Wij zetten er nieuwe verbeterde lagers in die stiller zijn dan de originele en ook nog eens vochtbestendig en stofdicht zijn zodat h..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
Whatsapp Support
Neem contact met ons op via Whatsapp voor al uw opmerkingen of vragen.
Erwin
Support