Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

01 jan. Ventilatiebox WTW motor revisie reparatie
1 2117
Reparatie revisie van uw ventilatiemotor WTW motorplaat lagers vervangen Heeft u een ventilatie- of WTW systeem en maakt deze teveel geluid? Begint uw woonhuis ventilatie box lawaai te maken en begint het storend te worden dan kunnen wij dit voor u repareren. De lagers van de ventilatoren draaien heel wat uurtjes en deze gaan dan slijten het ko..
02 nov. Goed en efficiënt ventileren wordt steeds belangrijker
0 1629
De weg naar een gezond binnenklimaatDe eisen voor het energiegebruik van woningen worden steeds verder aangescherpt. Door deze eisen zijn gebouwen steeds beter geïsoleerd en luchtdichter, waardoor de natuurlijke ventilatie in huis afneemt. Mechanische ventilatie is daarom vaak een pijler bij het creëren van energie-efficiënte woningen met een gez..
15 mrt. Nieuw uiterlijk Itho Daalderop
0 1719
Nieuw uiterlijk voor Itho Daalderop begint bij CVE-unit "Wit is het nieuwe blauw" De 'blauwe box', zoals velen de CVE-unit van Itho Daalderop kennen gaat als eerste product omgezet worden naar de nieuwe look van de Itho Daalderop producten. Itho Daalderop kiest ervoor om nog meer herkenbaarheid aan het productengamma mee te geven. Eén van d..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Whatsapp Support
Neem contact met ons op via Whatsapp voor al uw opmerkingen of vragen.
Erwin
Support