Menu
Winkelwagen

Bedrijfsinformatie

 

We zijn er trots op dat we een bedrijf / stichting hebben die meedenkt met de duurzaamheid van de maatschappij. Ons doel is om de hoogste kwaliteit reparatie- en installatiediensten te leveren binnen het budget van de klant samen met een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat tijd en kosten cruciaal zijn en we proberen boven de verwachtingen van onze klant uit te stijgen. Om onze klanten gerust te stellen, bieden we waardevolle geld besparende service- en reparatiediensten aan.

Ventilatie Service Center is onderdeel van Stichting Samen Duurzaam in Beweging

Stichting SDiB streeft ernaar om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

Wij werken eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd. Onze winst gaat einde van het jaar naar goede doelen. Op de website https://sdib.nl staan onze donatiebedragen met verhalen waar het geld voor gebruikt is.

Stuur een E-mail voor meer informatie.

We hebben uitgebreide ervaring opgedaan bij het oplossen van de meest complexe technische taken wat ons in staat stelt om u de beste service te bieden. Wij werken met geavanceerde apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Als u naar iets op zoek bent wat niet in onze online shop staat kunt u altijd contact met ons opnemen, wij  werken met verschillende toeleveranciers zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn en een scherpe aanbieding voor u kunnen maken.

Wij streven naar een zeer snelle levertijd, vandaag voor 17:00 uur besteld volgende werkdag verstuurd. Dit geldt voor nieuwe producten. Voor gebruikte of gereviseerde producten kan het 2 a 3 werkdagen duren.

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie.

U kunt altijd op ons rekenen en onze klantenservice is altijd bereikbaar 7 dagen per week via telefoon, whatsapp of e-mail.

 

 

 

Whatsapp Support
Neem contact met ons op via Whatsapp voor al uw opmerkingen of vragen.
Erwin
Support