Menu
Winkelwagen

Bedrijfsinformatie

Let op!!! we zijn gesloten van vrijdag 3 mei t/m zondag 12 mei. Bestellingen en revisies worden na 13 mei weer in behandeling genomen en in die week verwerkt. Hou hier dus rekening mee met het versturen van de revisies.

We zijn er trots op dat we een bedrijf / stichting hebben die meedenkt met de duurzaamheid van de maatschappij. Ons doel is om de hoogste kwaliteit reparatie- en installatiediensten te leveren binnen het budget van de klant samen met een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat tijd en kosten cruciaal zijn en we proberen boven de verwachtingen van onze klant uit te stijgen. Om onze klanten gerust te stellen, bieden we waardevolle geld besparende service- en reparatiediensten aan.

Ventilatie Service Center is onderdeel van Stichting Samen Duurzaam in Beweging

Stichting SDiB streeft ernaar om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

Wij werken eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd. Onze winst gaat einde van het jaar naar goede doelen. Op de website https://sdib.nl staan onze donatiebedragen met verhalen waar het geld voor gebruikt is.

Door het recyclen van ventilatiemotoren, behuizingen en elektronica verminderen wij het afval en bevorderen wij de duurzaamheid. Hier zijn enkele stappen met betrekking tot het recyclen van deze componenten:

  1. Demontage: De ventilatiemotoren en behuizingen worden gedemonteerd om verschillende materialen van elkaar te scheiden. Dit kan handmatig of met behulp van speciale machines gebeuren. Na demontage worden bruikbare materialen zoveel mogelijk hergebruikt.
  2. Materiaalscheiding: Nadat de componenten zijn gedemonteerd en gesorteerd, worden de verschillende materialen (zoals metalen, kunststoffen en elektronische componenten) van elkaar gescheiden.
  3. Recycling van metalen: Metalen onderdelen in ventilatiemotoren worden gerecycled. Materialen zoals aluminium en staal kunnen worden omgesmolten en opnieuw worden gebruikt voor nieuwe producten. Dit vermindert de behoefte aan nieuwe mijnbouw en de energie die nodig is om metalen uit ruwe materialen te halen.
  4. Recycling van kunststoffen: Kunststof onderdelen worden gerecycled om nieuwe kunststofproducten te maken. Het is belangrijk om verschillende soorten kunststoffen te scheiden, omdat ze vaak verschillende eigenschappen hebben en verschillende recyclingmethoden vereisen. Wij hergebruiken zoveel mogelijk bruikbare kunststoffen.
  5. Elektronische componenten: Ventilatiemotoren kunnen elektronische componenten bevatten, zoals motoraansturingen en sensoren. Het is belangrijk om deze elektronica op een verantwoorde manier te behandelen. Bij ons is de hergebruik van functionerende elektronische onderdelen een sport geworden om deze zoveel mogelijk te combineren en te hergebruiken. Anders moeten elektronische componenten op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd om de schadelijke effecten van elektronisch afval (e-waste) te minimaliseren.
  6. Milieuvriendelijke verwijdering: Als sommige materialen niet kunnen worden gerecycled, moeten ze op een milieuvriendelijke manier worden verwijderd. Deze worden dan verwerkt op speciale afvalverwerkingslocaties.

Al met al is het recyclen van ventilatiemotoren, behuizingen en elektronica voor ons een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en het verminderen van afval. We bevorderen de circulaire economie, waarbij materialen worden hergebruikt en gerecycled om de milieu-impact te verminderen.

Als u naar iets op zoek bent wat niet in onze online shop staat kunt u altijd contact met ons opnemen, wij  werken met verschillende toeleveranciers zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn en een scherpe aanbieding voor u kunnen maken.

Wij streven naar snelle levertijden, vandaag voor 17:00 uur besteld volgende werkdag verstuurd. Dit geldt voor nieuwe producten. Voor gebruikte of gereviseerde producten kan het 2 a 3 werkdagen duren.

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie.

U kunt altijd op ons rekenen en onze klantenservice is altijd bereikbaar 7 dagen per week via telefoon, whatsapp of e-mail.

 

 

 

Stichting Samen Duurzaam in Beweging gunt kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis dat ze even vergeten ziek te zijn

De wens van het Wilhelmina Kinderziekenhuis is dat ieder kind eerst kind is en dan pas ziek. Maar voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis is dit niet vanzelfsprekend. Onderzoeken zijn helaas vaak vervelend en veel kinderen voelen zich eenzaam, angstig en onzeker. Om de kinderen in het ziekenhuis af en toe te laten vergeten dat ze ziek zijn, worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd, zoals het kindertheater, vermaak aan bed, knutselen, spelletjes en de Sint- en Kerstviering. Een welkome afleiding voor de kinderen. Even weg van de afdeling, weg van vervelende onderzoeken. Daarnaast dragen afleiding en ontspanning bij aan hun herstel en aan de vermindering van (psychische) klachten tijdens en na de behandeling.

Samen zorgen voor afleiding en ontspanning.

Om alle activiteiten ieder jaar te organiseren, is naast vrijwillige hulp, veel geld nodig. Want deze kosten vallen niet in een zorgbudget. Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis zet zich hiervoor in.

Stichting Samen Duurzaam in Beweging steunt Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis, om zoveel mogelijk activiteiten te kunnen realiseren. Zo zorgen we samen voor afleiding en ontspanning bij de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de bedrijfsvrienden van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis? Kijk dan op https://vriendenumcutrecht-wkz.nl/help-mee/bedrijf-fonds-stichting/bedrijfsvriend/

 

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht geopend door onze Koningin. Sinds dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Máxima behandeld. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving. Stichting SDiB wil bijdragen aan deze missie. Daarom zijn wij Zakenvriend van het Prinses Máxima Centrum.

 

 

 

 

 

Whatsapp Support
Neem contact met ons op via Whatsapp voor al uw opmerkingen of vragen.
Erwin
Support